Tagged: 

This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 3 years, 2 months ago by admin.

  • Author
    Posts
  • #13324
     bobC
    Participant

    Synth and Looper show audio levels but there is no audio output to the track.
    I am not spotting what in the configuration is doing this.
    Also, no Daemon output/input list in the Midi prefs if that is an issue.

    Datalooper lights blink to the tempo it seems.

    I am on Mac 10.11 and Live 10 suite.

    #13330
     admin
    Keymaster

    On the default set, all the faders are down (I did this so people didn’t get feedback issues when they first opened it). Could that be it?

    #13332
     bobC
    Participant

    Yes, thanks!
    My eyes are pretty bad these days, I was using track DL#9 with the reverb track folded — it has an up visible slider that fooled me.

    The project opens with 6 tracks armed, how do you do that? Scripting? When you click an a track arm button then it all goes back to normal one track at a time and no way to arm more than one. Can you point me to where to understand what is going on there?

    thanks

    #13338
     admin
    Keymaster

    Right click on an arm button and click to disable “arm exclusive”

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 DataLooper

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account